הבלוג שלנו

קצרה היריעה הדיגיטלית מלהכיל את כל מה שיש לנו לספר לכם על התחום המטורף הזה שנקרא Menuling, ועל הערך הפיזי והממשי שיישום שלו בעסק שלכם יכול להביא. אז תנו לבלוג שלנו לספר לכם במקומנו.

פרדוקס התפריט: למה מבחר גדול של מנות יגרמו לכם להרוויח פחות כסף?

בקרוב

מה קורה לעיניים שלנו כשאנו מסתכלים על התפריט?

מה הנקודה הראשונה שהעין שלנו פוגשת בתפריט?

בקרוב

ניסוי הבירה הגדול – האם ככל שנגדיל את המגוון נמכור יותר?

ביצענו ניסוי ייחודי בפסטיבל הבירה בירושלים…

בקרוב

שינוי הרגלי הלקוחות בעקבות משבר הקורונה

כיצד הקורונה השפיעה על הרגלי הצריכה של הלקוחות במסעדות?